O nama

O nama

ASC Electronic d.o.o. je skraćenica od Autorizovani Servisni Centar

koji se bavi servisiranjem informatičke opreme, audio&video, photo&video i GSM opreme. ASC Electronic d.o.o. se nalazi u centru Sarajeva i smještena je u Business Centru Unitic, kako bi krajnjim korisnicima bila što pristupačnija. Tom prilikom investirala je i uložila velika sredstva za opremanje servisnog centra, sa antistatikom, mjernim instrumentima, a također zaposlila stručne i certificirane tehničare.

Kakvu sliku imamo...

Danas kad su nam računari i prateća oprema postali nezamjenjivi u svakodnevnim poslovima i omogućili nam lakše, brže i produktivnije djelovanje, nameće se pitanje šta kad se nešto pokvari, kad stvari ne idu kako treba... U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis, sa vrhunskom opremom i stručnim inžinjerima, koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem.

Jedan smo od rijetkih servisnih centara danas koji stvarno servisiraju, a ne samo neispravnu komponentu zamjene novom, čime drastično štedimo novac, vrijeme i podatke našim korisnicima, jer servis u pravilu manje košta nego nova komponenta. 

Vizija poslovanja...

-Sigurnost i rješenje problema za distibutera opreme (neovisni servis od prodajnog kanala)

-Sigurnost i rješenje problema za maloprodajne objekte (autorizovani servis rješava reklamaciju, krajnji korisnik ne dolazi nezadovoljan u prodajni centar)

-Sigurnost i rješenje problema za krajnjeg korisnika (krajnji korisnik ima rješenje na jednom mjestu i dobija brzo rješenje i uslugu na visokom nivou i edukaciju)

 Šta to nudi ASC....

-Servis koji je opremljen po evropskim standardima,

-Servis posjeduje profesionalnu opremu za servisiranje do nivoa 3,

-Stok originalnih rezevnih dijelova,

-Stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom certificirani od strane proizvođača brendova,

-Mobilnu ekipu sa odzivom od 4h od momenta prijave kvara,

-Zamjenske uređaje dok se Vaš uređaj nalazi u servisu.

Vezani sadržaj
1
Početna O nama Usluge Certifikati Servisni tim Proizvodi Cjenovnik Download Provjera garancije Kontakti
为什么引荐新妈妈运用粉嫰公主酒酿蛋呢?这并不是没有缘由的。丰胸产品产后由于胸部的巨细快速发生改动,和哺乳等原因,胸部简单发生不适,此外由于哺乳发生的缩小和胀大会使胸部皮肤失掉弹性。粉嫰公主酒酿蛋在传统古方的基础上丰胸方法,对古配方进行精进的改良,通过科学化的合理配方,从本源下手为胸部发育供给足够的养分,影响乳房细胞,到达二次丰胸的效果;有用改进胸部扁平、下垂、外扩、松懈等胸部问题丰胸产品粉嫩公主酒酿蛋,实现胸部自然增大、紧致丰盈的效果协助疏通乳腺,不管是先天发育不良,后天养分不良,产后乳房萎缩,丰胸方法都能够通过服用粉嫰公主酒酿蛋的丰胸方法到达丰胸的效果。