O nama

O nama

ASC Electronic d.o.o. je skraćenica od Autorizovani Servisni Centar

koji se bavi servisiranjem informatičke opreme, audio&video, photo&video i GSM opreme. ASC Electronic d.o.o. se nalazi u centru Sarajeva i smještena je u Business Centru Unitic, kako bi krajnjim korisnicima bila što pristupačnija. Tom prilikom investirala je i uložila velika sredstva za opremanje servisnog centra, sa antistatikom, mjernim instrumentima, a također zaposlila stručne i certificirane tehničare.

Kakvu sliku imamo...

Danas kad su nam računari i prateća oprema postali nezamjenjivi u svakodnevnim poslovima i omogućili nam lakše, brže i produktivnije djelovanje, nameće se pitanje šta kad se nešto pokvari, kad stvari ne idu kako treba... U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis, sa vrhunskom opremom i stručnim inžinjerima, koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem.

Jedan smo od rijetkih servisnih centara danas koji stvarno servisiraju, a ne samo neispravnu komponentu zamjene novom, čime drastično štedimo novac, vrijeme i podatke našim korisnicima, jer servis u pravilu manje košta nego nova komponenta. 

Vizija poslovanja...

-Sigurnost i rješenje problema za distibutera opreme (neovisni servis od prodajnog kanala)

-Sigurnost i rješenje problema za maloprodajne objekte (autorizovani servis rješava reklamaciju, krajnji korisnik ne dolazi nezadovoljan u prodajni centar)

-Sigurnost i rješenje problema za krajnjeg korisnika (krajnji korisnik ima rješenje na jednom mjestu i dobija brzo rješenje i uslugu na visokom nivou i edukaciju)

 Šta to nudi ASC....

-Servis koji je opremljen po evropskim standardima,

-Servis posjeduje profesionalnu opremu za servisiranje do nivoa 3,

-Stok originalnih rezevnih dijelova,

-Stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom certificirani od strane proizvođača brendova,

-Mobilnu ekipu sa odzivom od 4h od momenta prijave kvara,

-Zamjenske uređaje dok se Vaš uređaj nalazi u servisu.

Vezani sadržaj
1
Početna O nama Usluge Certifikati Servisni tim Proizvodi Cjenovnik Download Provjera garancije Kontakti